Handige tips bij sloep huren Amsterdam

2022-04-28
Floating Amsterdam

Het zijn mooie dagen en je bent eindelijk een uitje aan het plannen voor jou en je vrienden. Deze keer wil je het wel anders.

Intussen heb je over de populaire rondvaarten Amsterdam gehoord en je bent er misschien ook al eerder op geweest. Maar nu zit je erover na te denken om deze belevenis op een meer privé-manier te ervaren met je vrienden. Wil je een sloep huren Amsterdam voor een luxe en bovenal onvergetelijke ervaring? Ben je intussen enkele leuke scenario’s aan het verzinnen? Hier zijn wat tips om mee te nemen bij het huren van een sloep voor deze rondvaarten Amsterdam.

Reserveringen

Het moment je besluit om een sloep te huren voor een rondvaart is het belangrijkste en eerste dat je wilt doen, informeren of de gewenste dag en tijd van je reservering beschikbaar is. Dit doe je omdat het op het water bij deze rondvaarten Amsterdam soms even druk is als op de weg. Je zorgt er dus voor dat alles goed georganiseerd verloopt door op tijd je reservering te plaatsen. Vraag dus altijd naar de reserveringsmogelijkheden.

Vaarregels en vereisten

Wanneer je een sloep huurt Amsterdam is dat inclusief een ervaren schipper en zoals bij elke andere rondvaart gelden er natuurlijk ook vaarregels en vereisten. Het gaat in de meeste gevallen om de basisregels die al vast zijn, maar ze herhalen kan natuurlijk geen kwaad. 

Tijdens dit uitje (met je beste vrienden) is het trouwens altijd verstandig om je te laten informeren over de limieten – regels die je onder geen beding mag overschrijden tijdens de rondvaart. Zorg er dus voor dat je alle nodige vragen stelt, vooral bij twijfels. Vraag bijvoorbeeld over mogelijke rook- en alcoholverbod, als eigen consumptie is toegestaan of als er (luid) muziek mag worden afgespeeld.

Op deze manier voorkom dat je ‘buiten je bootje gaat’. De rondvaarten zijn verder over het algemeen voor iedereen bestemd, maar het is mogelijk dat er bij bepaalde een minimumleeftijd geldt. De setting is dan ook dienovereenkomstig geregeld. Het is daarom een gouden raad om op de hoogte te zijn van eventuele beperkingen.

Wensen

Je mag natuurlijk met je eigen ideetjes komen. Zet je verlangens bijvoorbeeld op een lijstje en Floating Amsterdam richt de sloep naar jouw wens in. Het mag dan om een bedrijfsvergadering, een geweldige bachelorette party of een luxe brunch gaan. Om je idee tot leven te brengen, is het alleen nodig dat je je wensen vastlegt of goed uitlegt zodat je rondvaart Amsterdam perfect verloopt.

Bootinspectie

Bootinspectie lijkt misschien gek aangezien je geen reden hebt om te twijfelen aan de organisatie en zijn veiligheid, want ze leiden je gegarandeerd veilig door de prachtige grachten van Amsterdam. Maar zie deze tip bij sloep huren Amsterdam als wanneer je een kijkje zou nemen in de auto voordat je die huurt. Een extra controle doet nooit kwaad en is zeker ook geen daad van vijandschap. 

Controleer bijvoorbeeld of er een kap aanwezig is (voor onverwachte weersomstandigheden) en als de sloep voldoende is schoongemaakt. Dit zijn punten waar je je eigenlijk geen zorgen over hoeft te maken, maar je gewoon vrijwillig mag doen. Bezoek onze website vandaag nog om jezelf volledig te overtuigen!